Over ons

Vanaf dag één dat we zonnestudio Glow Beauty & Sun mochten openen in Deventer, hebben we hard gewerkt om ons steeds verder te kunnen ontwikkelen. Met onze zonnebanken van eersteklas kwaliteit en deskundig personeel, staan wij elke dag weer klaar om jou de beste zonnebank ervaring te laten beleven.

Vanaf het moment dat je bij Glow Beauty & Sun naar binnen loopt, zullen we jou door een optimale zonnebank ervaring begeleiden. Veilig en verantwoord zonnen staat bij ons voorop. Bezoek ons vandaag nog!

Glow Beauty & Sun Zonnestudio Deventer Team Home
Glow Beauty & Sun Zonnestudio Deventer Team Home

Maak kennis met team Glow Beauty & Sun

Glow Beauty & Sun: dé zonnestudio in Deventer waar het draait om veilig, hygiënisch en zo optimaal mogelijk zonnen. Onze zonnebanken voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen, zodat onze zonliefhebbers de ultieme zonnebank ervaring kunnen beleven.

Gekwalificeerde Zonneconsulenten

Wij werken met een ervaren team. Onze deskundige zonneconsulenten geven jou graag persoonlijk advies op basis van een huidanalyse. Zij informeren jou over de producten en de juiste nazorg. Onze zonneconsulenten zijn gecertificeerd door Devoted Creations. De producten van Devoted Creations bevatten het Aloë Vera extract. Dat zorgt voor het hydrateren en herstellen van de huid. Daarnaast bevat het product bruiningsversnellers, bronzers en ingrediënten die het huid verbeteren.

Hygiëne van onze zonnestudio

Jouw comfort, veiligheid en gezondheid staan voorop. Daarom hebben wij strenge controles op de hygiëne en kwaliteit van onze zonnestudio. Het onderhoud van onze zonnebanken wordt aandachtig bijgehouden. De lampen worden altijd op tijd vervangen, zodat we jou een optimaal bruiningsresultaat kunnen garanderen.

Voor en na elk gebruik worden de cabines grondig gereinigd en leggen we een schone handdoek en de benodigde producten voor jou neer. Wij hechten er veel waarde aan dat jij je bezoek aan onze zonnestudio prettig ervaart.

Kwaliteit van onze zonnestudio

Bij Glow Beauty & Sun gebruiken wij Ergoline Zonnebanken. Ergoline is 's werelds populairste fabrikant van premium kwaliteit commerciële zonnebankapparatuur. Met de innovatieve UV-technologie, exclusief ontwerp en hoge kwaliteitsstandaard van Ergoline zonnebanken zul jij het ultieme comfort en een optimaal bruiningsresultaat ervaren.

Impressie van onze zonnestudio

In onze zonnestudio, gelegen aan de Binnensingel 2-4 in Deventer, ben je alle dagen van de week van harte welkom. Bij Glow Beauty & Sun zorgen wij ervoor dat je in een ontspannen sfeer gebruik kunt maken van onze hoogwaardige zonnebanken.